Lucruri pe care le folosim în fiecare zi

Îți pasă de unde cumperi

Tot mai mulți locuitori ai Moldovei au apreciat calitatea ușilor belarusești. Datorită Belwooddoors, reprezentantul exclusiv al ușilor belarusești în Moldova, fiecare dintre noi, care este în căutarea ușii ideale din punct de vedere al „prețului și calității”, o poate cumpăra în showroom-urile companiei din Chișinău și Bălți. O gamă largă de uși moderne de interior din materiale naturale, uși de intrare cu adevărat fiabile - în showroom chiar și cel mai pretențios cumpărător va găsi cu siguranță ceva care i se potrivește.

Valoare rezonabilă pentru bani.
Ușile sunt exportate în țările CSI, în Uniunea Europeană și în SUA, unde cerințele de control al calității sunt foarte ridicate. Calitatea este garantată de numeroase certificate. Un alt motiv pentru a instala uși BELWOODDOORS este grosimea foii de ușă. Pentru comparație: foile standard, de regulă, nu depășesc 40 mm, iar grosimea foii companiei BELWOODDOORS este de 44 mm, ceea ce permite îmbunătățirea izolației fonice și termice a încăperii.

Respectarea mediului.
Ușile sunt fabricate exclusiv din lemn masiv de pin natural. Nu se folosește ca și acoperire pelicula PVC, ai cărei vapori sunt periculoși pentru sănătate, ci se folosește furnir natural, vopsea poliuretanică italiană de înaltă calitate și o acoperire de nouă generație pe bază de polipropilenă de fabricație germană și japoneză. Toate materialele sunt ecologice și îndeplinesc o funcție de protecție.

Design elegant. Producătorul belarus Belwooddoors oferă o gamă largă de uși de interior cu un design modern și elegant. În plus, atunci când vă adresați showroom-ului Belwooddoors, nu va trebui să așteptați luni de zile pentru ușa aleasă. Aproape întreaga gamă de modele oferite de fabrică este întotdeauna disponibilă. Panourile au lățimi diferite și se potrivesc la toate ușile caselor și apartamentelor.

Accesorii și componente de calitate. Feroneria ușii este fabricată din metal, nu din pulbere metalică, ceea ce îi multiplică durata de viață.

GĂSEȘTE UN MAGAZIN ÎN APROPIEREA DUMNEAVOASTRĂ

Chișinău

  • Uși

  • Pardoseli

  • Showroom

  • Depozit