SITEUL OFFICIAL AL COMPANIEI «BELWOODDOORS»

ÎN MOLDOVA

LUMEA UȘILOR

DESCHIDE MAGAZINUL

UȘI DE INTERIOR

UȘI DE EXTERIOR

PARDOSELE

OPORTUNITĂȚI MAXIMALE

Potrivit pentru toată lumea!

Producția mare în ciclu complet și capacitățile ridicate ale fabricii BELWOODDOORS fac posibilă producerea de uși de interior cu o gamă largă de prețuri prin diferite tehnologii: filetate, cadru-planșă, subansamble, turnate.

Producem mai mult de 50 de modele diferite, de la economic la premium.

Numeroasele variante de tipuri de finisaje și culori, precum și actualizările regulate ale colecțiilor vă vor permite să găsiți cu ușurință ușa potrivită pentru interiorul dumneavoastră.

DURABILITATE LA

ZGÂRIETURI ȘI LOVITURI

Aplicarea unui strat protector de lac poliuretanic de producție italiană pe ușile furniruite garantează că ușile vor rezista mulți ani. Datorită lăcuirii în mai multe straturi, acoperirea este foarte durabilă. Iar luciul nobil va sublinia frumusețea naturală a granulației lemnului.

Pardosele

Krono Original®

În producția de pardoseli laminate, Krono Original® acordă o atenție deosebită naturaleții. Culorile bogate, textura naturală a suprafeței, strălucirea deosebită și senzația de atingere a lemnului sunt caracteristicile pardoselilor laminate. Vedeți cu ochii dumneavoastră: Descoperiți gama noastră largă de pardoseli laminate.